Wie is Jelle?

Dit is mijn verhaal.

WIe is jelle? Even voorstellen...

Ik ben Jelle. Een jonge creatieve ondernemer. Op jonge leeftijd geïnspireerd geraakt door mijn omgeving en het ondernemerschap. Het is mij letterlijk met de paplepel ingegoten.

Jelle van Buul

Het vak mogen leren van mijn lieve ouders, enthousiaste docenten en vakmeesters. Enorm dankbaar voor iedereen die hun expertise van het vak met mij hebben willen delen. Ik heb geleerd wat wel en niet werkt. Maar vooral dat het anders moet. Dat het ook anders kon, is gebleken. Jelle was al geboren, maar in combinatie met mijn grenzeloze ambitie, nu ook de JELLE-factor.

Ontmoet het team: klik hier

Zet ons aan het denken

Wie is Jelle

Voor mij is het niet zomaar een personeelsfeest of bruiloft. Nee, het is een herinnering creëren. Een moment waar je om moet lachen of juist huilen als je er op terugkijkt. Maar je voor altijd bij blijft. 

Lees meer over wat wij doen: klik hier

Jelle van Buul bedrijf

Wij zullen de creatieve

samenwerking bedenken

Door te reflecteren op de mooie momenten uit het verleden, krijg je meer oog voor het heden. Dingen die het leven de moeite waard maken. 

Laten we samen bouwen aan een repertoire van fijne herinneringen.

En crëeren jouw aandenken

BON chef

Jelle (de echte)

Team Jelle van Buul