Wat doet Jelle?

Alles, maar dan anders.

Ons menu

Team jelle

Verzorgt jouw gelegenheid

Team jelle

Is onderdeel van jouw programma

Team jelle

Is de man/vrouw kracht voor jouw opdracht

Wat doet WIJZIJNJELLE nu precies? Wij werken graag met je samen. Simpelweg een gelegenheid voor particulieren of bedrijven vanaf minimaal 6 personen. Voor ons is een gelegenheid waarbij je iets te vieren hebt of gezellig samenkomt. Met familie, vrienden, collega’s of relaties. Wij willen het niet een bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft noemen. Dat klinkt al in woord standaard. Maar, wij doen alles behalve standaard.
Evenement organiseren

Team jelle
Verzorgt jouw gelegenheid

Wij creëren jouw gelegenheid; privé of zakelijk. We horen graag wat je idee of wensen zijn. Wij nemen het heft gedeeltelijk of volledig in handen en bedenken het concept. Overtuigd? Dan ontzorgen wij je, zodat jij kan genieten. 

Ingrediënten:

 • Wij regelen alles en ruimen alles op
 • Vanzelfsprekende gastheerschap 
 • Professionals op elkaar ingespeeld 
 • Een herinnering waar je graag op terug kijkt

Simpelweg een gelegenheid voor particulieren of bedrijven met voorkeur minimaal 6 personen. Zonder maximum. Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Voor ons is een gelegenheid waarbij je iets te vieren hebt of gezellig samenkomt. Met familie, vrienden, collega’s of relaties. Wij willen het niet een bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft noemen. Dat klinkt al in woord standaard. Maar, wij doen alles behalve standaard.

Samen gaan we in gesprek. Wat staat centraal? Wij luisteren graag naar wat je wil bereiken tegen welke condities. Team JELLE werkt het idee uit tot in de kleinste details. Van een bourgondische versnapering tot een 6 gangen diner met een goede wijn of volledige proeverij. Wij willen je zoveel mogelijk ontzorgen. Dan hoef je nergens naar om te kijken!

Team jelle
is onderdeel van jouw gelegenheid

Jelle van Buul

Je zoekt een professioneel team om onderdeel te maken van jouw gelegenheid? Wij ontzorgen je volledig op het gebied van eten, drinken en gezelligheid.

Ingrediënten:

 • Regel jij of wij het? Wij zijn flexibel
 • Wij zijn graag betrokken in de voorbereidingen 
 • Team samengesteld op basis van jouw richtlijnen
 • Voor aanvang van het evenement is het team gebriefd

Dat betekent dat team JELLE samenwerkt met andere partijen om de totale gelegenheid verzorgen. Wij stellen ons graag flexibel op en in lijn met het programma. In de praktijk werken wij regelmatig met concept ontwikkellaars, organisatoren of evenementenbouwers tot weddingplanners. Dit is heel breed en zonder uitzonderingen!

Wij slaan graag de handen ineen! Alles om samen een onvergetelijke herinnering te creëren. Team JELLE is al een vertrouwd partner voor verschillende opdrachtgevers om samen een onvergetelijke herinnering te creëren.

Interessant? Wij denken altijd graag mee. Natuurlijk vrijblijvend, want samenwerken is altijd even spannend! Maar onder het genot van een biertje of wijntje en natuurlijk een borrelplankje is het ijs zo gebroken.

WIJZIJNJELLE man / vrouw kracht

Team jelle
is de man/vrouw kracht voor jouw opdracht

Ingrediënten:

 • Wij zijn onderdeel van jouw team
 • Team samengesteld op basis van jouw richtlijnen
 • Wij passen ons volledig aan jullie huisstijl
 • We leven ons helemaal in en briefen het team van te voren

Je bent een horeca ondernemer of actief in de evenementenbranche, maar zoekt een professioneel uitvoerend team? Dan zijn we je graag van dienst. Team Jelle voert jouw opdracht uit, waar je blind op kan vertrouwen.