Deze VRINDEN MET EEN PLANCHA komen naar je toe deze zomer! Binnenkort op jouw festival / bedrijfsfeest / zakelijk event? Vamos! Ons foodtruck concept ‘VRINDEN MET EEN PLANCHA’ is ontstaan toen wij, Peter, Roland (@despijsbereiders) en Jelle (@wijzijnjelle) aan de bar zaten in een kroeg in België. 

B29A2673-7D54-451E-921C-DCE82FDD16EE-min

Naast ondernemers zijn wij goede vrienden die niks liever dan nieuwe creatieve concepten ontwikkelen. Het leek ons supergaaf om onze creativiteit, enthousiasme en passie met zoveel mogelijk mensen te delen op festivals en events. Wij willen met de vrinden iets unieks brengen, iets wat in onze ogen de festivals op dit moment missen. 

Meer van dit? Neem dan contact op!

“Vamos a la plancha...

...oh, oh, ohohoohoo”

Proef het sfeertje

Grootste houtgestookte vuurplancha van de lage landen

Foodtruck van 6 meter lang!

Met de uitstraling van de foodtruck willen we de bezoekers meenemen naar de playa, het strand. Kennen jullie dat heerlijke nummertje vamos al la playa? Luister die anders even, dan weet je precies wat voor sfeertje wij willen gaan neerzetten. Voor ons geen vamos a la playa maar VAMOS A LA PLANCHA.

Zelf ontworpen plancha

Wij laten de bezoekers kennis maken met onze eigen ontworpen Plancha (de derde versie), dit is een op hout gestookte bakplaat van maar liefst 3 meter. Naast dat het er als een beleving uitziet is het natuurlijk ook niet normaal lekker om heerlijk vlees te eten van deze heerlijke plaat! Ik zou zeggen, wees er snel bij zodat wij jullie evenement de avond van jullie leven kunnen geven!

5/5

“Onder het genot van een lekker muziekje, bakken en braaien wij de heerlijkste gerechten. Komt er een vriend bij of gaat er eventjes eentje weg? Dan veranderen we het nummer in het logo”

Wijzijnjelle foto 2

“Hier kende' boeken dat feestje”