EVENEMENT // Après-ski

Naast de leukste thuis dinertjes draaien of gezelligste bbq’tjes doen zijn wij bezig met een nieuw vet concept. JELLE ORGANISEERT. 

Een heel vet concept waar jij als klant alles in handen laat vallen bij ons. Jij komt met een evenement, wij zorgen dat er een hele vette herinnering uitkomt.  Van een jubileum tot aan een 21 diner, wij regelen het allemaal voor jou, zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Dit doen we natuurlijk wel allemaal echt op z’n Jelle’s.

Voor mij is dit een van de tofste dingen om te doen. Het samen op stand brengen tot het uitschrijven tot het bedenken en stylen tot het meemaken en leven op het feest. Het nagenieten met een trots gevoel dat het zo geslaagd was dat alles tot in de puntjes is gelukt.

Hierboven hebben wij als WIJZIJNJELLE een heel tof apresski feest mogen organiseren voor een 50 & 18 jarige verjaardag wat niet normaal geslaagd was. Een hele mooie herinnering erbij waar zowel de klant als wij enorm van hebben genoten.“”Niet normaal geslaagd. Wat een team van Jelle. Een spontaan, hardwerkend team wat meedenkt tot in de puntjes. Alles werdt voor ons geregeld zodat wij nergens aan hoefde te denken. Daarnaast waren ook de mensen op ons feest niet normaal enthousiast over ze. Wat een topteam!””

Impressie

“”Dit is voor mij een van de tofste dingen om te doen””

– Jelle