Herinneringen

De OFYR in vuur en vlam๐Ÿ”ฅ! // Partijtje bij Piet van Dijk

Doe even je ogen dicht, hoor het sissen op de grill, het vermengen van die verrukkelijke geur van grillend vleesโ€ฆ. ja dat moet voor de gasten gesmaakt hebben.

Zakelijk Event Grasso: Waar Data en ICT Samenkomen // WIJZIJNJELLE brengt eten in verbinding

In een inspirerende omgeving waar creativiteit, focus op talent, aandacht voor groei en ontwikkeling en een goede sfeer de basis vormen. ๐˜–๐˜ฎ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ 75 ๐˜จ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ฉ.

Heerlijke hapjes met een mooi verhaal // Zakelijk event HLB Witlox

Team WIJZIJNJELLE creรซert jouw gelegenheid; zakelijk of privรฉ.

3-gangendiner bij Roots Inspiratie Locatie Haaren // WIJZIJNJELLE partnership

We koesteren de herinnering waar 22 gasten de dag afsloten met een 3-gangendiner.

Walking lunch & dinner Swan Products //

Twee sessies per dag! Voor beide sessies mochten wij de lunch en diner verzorgen. Heerlijke broodjes en warme gerechten. Een goede 2,5 week - 11 okt - 26 okt.

Walking dinner op zโ€™n Duits // Troefbouw Oktoberfest

WIJZIJNJELLE is dit jaar weer van de partij. Dit keer in het thema Oktoberfest! Van de barbecue tot aan de Bretzels op een standaard en de Jelleโ€™s in de Duitse sferen.

Vertrouwd in Nieuwkuijk // Proost op de jarige – 50 jaar

De tuin was omgetoverd tot een knusse feestlocatie, met gezellige versiering en smakelijke hapjes in overvloed. Proost op de jarige - 50 jaar

2-daagse zakelijk event bij Grasso // ‘s-Hertogenbosch

WIJZIJNJELLE was er met de Vrinden! Binnen een bar en buiten een terras - precies zoals JELLE het zou zeggen:ย Dit is gastbeleving!

Houtlab zakelijk event // Een culinaire ervaring

WIJZIJNJELLE begrijpt dat zakelijke evenementen meer zijn dan alleen professioneel. Bij het Houtlab Nieuwkuijk evenement werden gasten hartelijk verwelkomd met wraps en worstenbroodjes, gevolgd door zoete lekkernijen bij de koffie. De dag eindigde met een diverse en smakelijke lunch, inclusief lokale verse broodjes. Dank aan Houtlab voor de onvergetelijke herinnering; bij WIJZIJNJELLE worden alle gasten als eigen gasten behandeld.

40 Jaar getrouwd // toosten op de liefde

Een bijzonder moment mocht WIJZIJNJELLE verzorgen. Namelijk het 40-jarige huwelijk van Maarten en Mechelien! ๐™’๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™ง๐™š๐™˜๐™š๐™ฅ๐™ฉ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐Ÿฐ๐Ÿฌ-๐™Ÿ๐™–๐™ง๐™ž๐™œ ๐™๐™ช๐™ฌ๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ? Net als een chef-kok: de ingrediรซnten mag je weten, maar het recept blijft geheim. โค๏ธ๐Ÿ‘ซ